De Live Preview functie: hoe werkt het?

Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau of decoratie voor in huis, wil je natuurlijk wel zeker weten dat het eindresultaat er perfect uit zal zien. Bij Unieke Foto begrijpen we dat als geen ander en daarom hebben we de Live Preview functie geïntroduceerd.

De Live Preview functie zorgt ervoor dat je direct na het uploaden van jouw foto een voorbeeld te zien krijgt van hoe het ontwerp eruit komt te zien. Je kunt de foto verplaatsen en vergroten of verkleinen, zodat je een idee krijgt van het eindresultaat. Zo weet je direct of het ontwerp aan je wensen voldoet.

Maar dat is nog niet alles! Na het plaatsen van je bestelling gaat ons design team alsnog van A tot Z aan de slag met jouw foto. Ze verwijderen de achtergrond van jouw originele foto, plaatsen deze in het nieuwe ontwerp, voegen schaduwen toe en passen kleur en licht aan. Zo creëren ze een ontwerp dat perfect aansluit op jouw wensen.

Binnen 24 uur ontvang je het proefvoorbeeld per e-mail, zoals het design team het heeft gemaakt. Nu kun je eventuele aanpassingen doorgeven, zodat het ontwerp helemaal naar jouw wens is. Wanneer je het ontwerp hebt geaccepteerd, wordt deze gedrukt en naar je verzonden (Canvas) of in hoogste kwaliteit naar je gemaild (Digitaal Bestand).

Met de Live Preview functie is dus een hele handig tool om een idee te krijgen van het eindresultaat. Vervolgens zal het design team dit helemaal perfectioneren. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en maak een uniek en persoonlijk ontwerp bij Unieke Foto!

Terug naar blog