Krijg ik een voorbeeld voor de bestelling?

Helaas kan dat niet. Wij maken het ontwerp nadat de bestelling is geplaatst. Wij kunnen niet voor de betaling een ontwerp sturen, het is namelijk een handmatig proces dat veel tijd in beslag neemt. Voordat wij het resultaat printen zullen wij een foto sturen van hoe het er uit komt te zien. Hierop heb je de mogelijkheid om ons nog extra instructies mee te geven of het resultaat te accepteren. Als je graag nog een aanpassing wil zien dan zorgt dit uiteraard voor een langere levertijd. Maar je hoeft je geen zorgen te maken. Onze designers zijn extreem getalenteerd en zorgen gegarandeerd voor een lach op jouw gezicht.

Is mijn foto goed genoeg?

Als je onze richtlijnen voor een goede foto hebt gevolgd, dan is de foto waarschijnlijk goed genoeg. Daarnaast wordt je foto gecontroleerd door professionele fotografen. Als de foto niet door de kwaliteitscontrole komt ontvang je een mail van ons! FOTO RICHTLIJNEN - Neem de foto op ooghoogte. - Probeer een close-up te maken, dus zorg voor niet te veel achtergrond. Op deze manier komen de meeste details naar boven. - Daglicht is beste belichting die er is. Maak de foto overdag en voorkom slechte belichting. - Voorkom wazige foto's. - Zorg ervoor dat alles op de foto staat wat jij op het kunstwerk wil.

Van welk materiaal worden de producten gemaakt?

De ontwerpen kunnen geprint worden op canvas met een houten frame. Canvas: De indoor Canvasdoeken worden geprint op mat polykatoen canvas van hoge kwaliteit. De mix van katoen (65%) en polyester (35%) geeft het Canvasdoek een karakteristieke natuurlijke look. De reukloze HP Latex inkt is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat de kleuren er uit springen!

Wanneer heb ik het in huis?

Houdt rekening met de verzendingstijden zoals die staan op de productpagina. Dit is normaal 5 werkdagen. Soms bieden wij ook een versnelde levering aan, echter is dit alleen mogelijk buiten de drukke periodes om. Verzendkosten: GRATIS

Maken jullie alleen ontwerpen met kinderen?

Wij kunnen alles overal in verwerken. Een foto van jouw baby, huisdier of opa? Alles is mogelijk. Onze designers zijn goed in wat ze doen.

Kan ik meer dan één persoon in de foto krijgen?

Ja, zolang het 1 foto met meerdere personen is, dan kan dat!

Niet het antwoord dat je zocht?

Neem contact op

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op