Over ons

Wie zijn jullie?

UniekeFoto is een merk dat alles geeft om het mogelijk te maken jouw liefde, enthousiasme en creativiteit te uiten in de meest persoonlijke vorm.

Wij combineren creatieve en unieke achtergronden met een foto van jezelf of iemand die je lief hebt.

Hoe werkt het?

Jij upload jouw foto en ons extreem getalenteerde team van designers doet de rest. Jouw UniekeFoto portret wordt magnifiek gemaakt door één van onze professionele artiesten. Dit zorgt voor een uniek meesterwerk volledig in jouw gewenste stijl.

Wij zijn trots op de 'Wow-factor' die onze kunstwerken opwekken en we houden van de verhalen van onze klanten over de reacties die zij krijgen van familie, vrienden en hun social media volgers.

Al onze portretten zijn volledig uniek ontworpen voor jou en zul je nergens anders ter wereld tegen komen. Onze designers zijn getraind om alle unieke aspecten uit jouw foto te halen, om zo het portret tot leven te laten komen.

Wat motiveert jullie?

Wij worden écht geïnspireerd door jullie liefde voor onze producten. Jullie verhalen betekenen alles voor ons en motiveren ons om alles uit onszelf te halen.

UniekeFoto is begonnen als een gepassioneerd project. Passie voor fotografie, photoshop en creativiteit. Dit alles komt samen in UniekeFoto, het is voor ons een sprookje dat is uitgekomen en zijn blij dit met jullie te kunnen delen.

Hoe zijn jullie erbij gekomen om dit te doen?

Wij bewerken al jaren foto's en merken dat mensen creativiteit waarderen! Vanuit daar zijn we gaan denken hoe we onze creativiteit kunnen inzetten om mensen gelukkig te maken. Toen ging het balletje al snel rollen!