Veelgestelde vragen

Krijg ik een voorbeeld te zien?

Wanneer je een foto upload krijg je een eerste indruk te zien hoe het er mogelijk uit komt te zien. Dit is een heel simpel voorbeeld en niet het eindresultaat.
Na het plaatsen van de bestelling gaat het team van designers pas echt aan de slag en zullen handmatig het ontwerp voor je maken. Ze knippen het onderwerp uit, passen kleuren aan, voegen schaduwen en filters toe en zullen verdere verzoeken van je verwerken.

Verder heb je de mogelijkheid om onbeperkte aanpassingen aan te vragen, of andere foto's te proberen. Een product wordt pas geprint en verzonden wanneer jij 100% tevreden bent!

Is mijn foto goed genoeg?

Als je onze foto tips voor een goede foto hebt gevolgd, dan is de foto waarschijnlijk goed genoeg. Daarnaast wordt je foto gecontroleerd door professionele fotografen. Als de foto niet door de kwaliteitscontrole komt ontvang je een mail van ons!

Kunnen er meerdere personen in het ontwerp komen?

Ja, dat kan zeker! Als alle personen in dezelfde foto staan, dan plaats je op de normale manier je bestelling.

Heb je twee, of meer, verschillende foto's die gecombineerd moeten worden, dan plaats je je bestelling met één van de foto's en stuur je ons de overige foto('s) via de e-mail: info@uniekefoto.nl

Maken jullie alleen ontwerpen met kinderen?

Nee, wij kunnen alles overal in verwerken.

Een foto van jouw baby, huisdier of opa? Of gewoon jezelf of je partner? Alles is mogelijk. Onze designers zijn goed in wat ze doen.

Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de speciale collectie voor volwassenen, waarbij de kindergerichte ontwerpen zijn uitgefilterd!

Wanneer heb ik het in huis?

Houdt rekening met de verzendtijden zoals die staan op de productpagina. Dit is ongeveer 5 werkdagen. Soms bieden we ook een versnelde levering aan, echter is dit alleen mogelijk buiten de drukke periodes om.

De verzendkosten voor normale levering zijn gratis!

Van welk materiaal worden de producten gemaakt?

Canvas producten:

De ontwerpen kunnen geprint worden op canvas met een houten frame. De indoor Canvasdoeken worden geprint op mat polykatoen canvas van hoge kwaliteit. De mix van katoen (65%) en polyester (35%) geeft het Canvasdoek een karakteristieke natuurlijke look. De reukloze HP Latex inkt is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat de kleuren er uit springen!

Waar wordt het ontwerp op gedrukt?

Op de productpagina zie je wat voor product je besteld.

Foto op Canvas:

Na dat het ontwerp is gemaakt door het design team en jij het ontwerp hebt goedgekeurd, wordt het gedrukt op een canvas doek. Dit doek wordt 'gewrapped' om een houten frame, en geleverd met een ophanghaakje waardoor het een volledig eindproduct is!

Digitaal bestand:

Bij het bestellen van een digitaal bestand, ontvang je alleen het ontwerp in hoge kwaliteit per email. Ook hierbij wordt het ontwerp handmatig door ons design team gemaakt en per e-mail een voorbeeld naar je verzonden, waarop je aanpassingen kunt aanvragen. Alleen ontvang je bij het Digitale Bestand geen fysiek product thuis gestuurd.

Mocht je liever een ontwerp laten afdrukken op onderstaand materiaal, of een groter formaat, neem dan contact met ons op (info@uniekefoto.nl):
 • Foto op Poster (met of zonder frame)
 • Foto op Aluminimum
 • Foto op Glas
 • Foto op Hout
 • Foto op Forex
 • Foto op Tuinposter
 • Foto als Muursticker
 • Foto op Puzzel
 • Foto op Mok
 • Foto op Muismat
 • Foto op Broodtrommel
 • Foto op Notitieboek