Retourbeleid

Omdat de producten volledig gepersonaliseerd zijn kunnen wij geen retouren accepteren. Jouw kunstwerk is met zorg ontwerpen en is volledig persoonlijk.

Als je niet tevreden bent met het eindresultaat neem dan contact met ons op. Klanttevredenheid is één van onze passies, dit is namelijk waarom we doen wat we doen. Wij doen er daarom alles aan om jou gelukkig te maken.

Als je de bestelling al hebt geplaatst en bedenkt je dan nog dan heb je nog tot het moment van verzenden de tijd om te annuleren. Wij verzenden pas zodra jij hier akkoord voor hebt gegeven door het voorbeeld goed te keuren!

Houd er rekening mee dat we de foto gebruiken die jij hebt geüpload bij de bestelling. Als je niet onze richtlijnen voor een goede foto volgt, dan kunnen we niet garanderen dat het resultaat perfect wordt. Het is dus jouw verantwoordelijkheid om een hoge kwaliteit foto te uploaden dat voldoet aan onze richtlijnen. Lage kwaliteit foto's zullen leiden tot lage kwaliteit prints.

We geven de mogelijkheid om instructies mee te sturen bij de bestelling. Echter, wij kunnen niet aan elke wens voldoen en hebben dus het recht om een instructie te weigeren. Wij kunnen bijvoorbeeld niet ervoor zorgen dat de persoon om de foto een lach op zijn gezicht krijgt, dit moet je echt zelf voor elkaar krijgen;). We kunnen er bijvoorbeeld wel voor zorgen dat de kleur van de ogen anders wordt.

Houdt er rekening mee dat de voorbeelden op onze website gemaakt zijn van professionele modellen. De kwaliteit van deze foto's is dus erg hoog. Als wij een minder goede kwaliteit foto ontvangen dan lukt het ons niet om de kwaliteit net zo goed te krijgen. Uiteraard doen wij er wel alles aan om het maximale uit elke foto te halen.

Vragen? Stuur ons een bericht op info@uniekefoto.nl.